Mijn werk is een zoektocht die zich de ene keer louter in de visuele en de andere keer op het psychologische vlak afspeelt. Alles begint bij waarnemen en denken. Een gesprek of gedachte. Beeldenvormen zich dan in mijn hoofd, als vanzelf. Dit is mijn talent. Vervolgens ga ik schetsen maken.

Het gedachte wordt gevisualiseerd. De concentratie die dit vereist is alles beslissend voor de kwaliteit van de tekening. Of deze tekening mij verder zal helpen of tegenwerken en als een baksteen om mijn nek komt te hangen. Vanuit de schetsen en tekeningen ontstaan dan weer ruimtelijke beelden of schilderijen.

Vorm bepalend voor mijn werk is het zoeken naar cross-overs tussen schilderen en beeldhouwen. Mijn ruimtelijke werk is een onderzoek naar wat de begrippen ruimte, drie dimensionaal en schaduw in wezen betekenen. De beelden die dit oplevert zijn eigenlijk stadia in mijn onderzoek. Momentopnamen in brons. Is een tussenruimte, tussen twee lijnen in een tekening ook ruimtelijk te maken ? Kan afstand een rol spelen in een beeld? Is een schaduw onderdeel van een beeld of alleen een gevolg?

Mijn schilderijen bestaan uit meerdere, soms aan elkaar bevestigde doeken. Ik veroorloof mijzelf de grootst mogelijke vrijheid in expressievormen. Ik wissel een tekenachtige of vegerige, vlekkerige stijl af met precisie schilderwerk. Ik beoefen de stijl die op dat moment mijn gemoed beheerst. Thema’s in mijn mijn werk zijn:
– de nimmer aflatende drukte om het uiterlijk terwijl we weten dat het om het innerlijk gaat. 
– de constante prikkel van de verleiding terwijl we de liefde willen. 
– het model als exhibitionist.